Technológia

Gépek és szakértelem

A Regiszter Plakát Nyomda mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a kezéből kikerülő anyagok minőségiek, és a megrendelők számára minél költséghatékonyabbak legyenek és nem volt rest áldozni is ennek érdekében. Nyugodt szívvel elmondhatjuk, hogy a meglévő géppark tökéletesen passzol egy piacvezető céghez!

Sokszor a mai világban nem elég egy lépéssel a konkurencia előtt járni. Aki a jövőt tartja szem előtt annak fontos, hogy a kiszolgálásban és ár érték arányban a legjobb legyen, és nem elégszik meg azzal a bizonyos egy lépéssel.

A legújabb Heidelberg ofszet nyomógépeink valamint Rabolini stancgépeink specialitása az igényes kivitelezésű dossziék készítése. Ezekkel a nyomdagépeinkkel rendkívűl gyorsan és nagyon kedvező áron állítjuk elő az Ön dossziéit.

T: 061-278-40-50, T: 061-278-30-90, Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Cégek, akik bíznak bennünk

Megbízóink sikere rajtunk is múlik, ezért csak a maximális minőséget engedjük meg magunknak.

Beflex
Antalis
Hada
Tschibo
Spar
Penny
Rossmann
Auchan

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Kreativitás, látvány, meggyőzés, márkaépítés. Ha a legmegfelelőbb eszközöket keresed, jó helyen jársz. Plakátok, óriásplakátok, molinók, padlómatricák, roll-up-ok, padlómatricák és falmatricák segítik céged, terméked, szolgáltatásod, brand-ed megismertetését a széles nagyközönséggel.