Zsinórfüles papírtáska

Professzionális megoldások

Zsinórfüles papírtáska Karácsonyra cégeknek és magánszemélyeknek

Zsinórfüles papírtáska készítésHamarosan itt a Karácsony, ne felejtse el idejében megrendelni a cége logojával ellátott zsinórfüles papírtáskát! A papírtáska cégek és magánszemélyek által is rendelhető, akár családi fotóval!

Papírtáska termékeink környezetkímélő megoldással készülnek, zsinórfüles kiszerelésben. Manapság újra divat lett a céges logoval, szlogennel ellátott papírtáska, amely nemcsak felhasználóbarát és megkönnyíti a tulajdonos életét azzal, hogy pakolni és szállítani lehet benne, de közben élő, mozgó reklámja a megrendelő cégének.

Napjainkban, amikor mindenki szinte csak az interneten hirdet, ez a tradícionális hirdetési forma még erősebb hatást fejt ki. A papírtáska nemcsak a nagy cégek kiváltsága, Ön is rendelhet bármikor! Gondoljon csak a bevásárlóközpontokban tevékenykedő vállalkozásokra, alig van olyan, amelynek ne lenne céges papírtáska a reklámhozdozója. A papírtáska készítés a Regiszter Noymdában korszerű nyomdagépeken, környezetbarát, lebomló anyagokkal készül.

A zsinórfüles papírtáska gyártás területén nyomdánk piacvezető, modern és környezetbarát anyagokkal dolgozunk, hogy az Ön cégének megjelenése ezen a terméken is hibátlan legyen!

Ebből a termékünkből a rendelés minimális összege 10.000 Ft+ÁFA!

Ha segítségre van szüksége, hívjon minket: +36 1 278-40-50 vagy írjon bátran: printing@printing.hu 

haromdkiteritetttaska

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Kreativitás, látvány, meggyőzés, márkaépítés. Ha a legmegfelelőbb eszközöket keresed, jó helyen jársz. Plakátok, óriásplakátok, molinók, padlómatricák, roll-up-ok, padlómatricák és falmatricák segítik céged, terméked, szolgáltatásod, brand-ed megismertetését a széles nagyközönséggel.